51c251_3645e3574295481aa34f7113326c5ce8.jpg
EMC_1.jpg
spaces.jpg
Bas Uijlings fotografie-009.jpg
51c251_3645e3574295481aa34f7113326c5ce8.jpg

Sparring


Sparring sessies

SCROLL DOWN

Sparring


Sparring sessies

"Sparring with Moniek is lively. She gives sharp edged feedback and insights which you do not even consider if she might be right... you know she ís. With a great smile and laughter she makes issues light weighted. Moniek is damn good."  

                                              Bas Dekker, Commercial Director LG at LG Electronics Benelux


Komt een project niet van de grond omdat er strategisch iets niet aan klopt of zit een betrokken manager niet goed in z'n vel? En hoe is de samenwerking binnen een MT? Soms heb je - als CEO, directeur of lid van een MT - feedback nodig. Een objectieve visie op een zakelijk project of een eerlijk commentaar op je eigen functioneren. Dan is sparren met Business in Person iets voor jou.

Bij dit soort vraagstukken kan ik mijn 15 jaar hoogwaardige commerciële- en marketing-ervaring koppelen aan het vermogen om mensen te motiveren en te verbinden. Elke sessie begint met oprecht luisteren en prikkelende vragen stellen. Door te sparren breng ik sluimerende problemen naar boven om die vervolgens op te lossen. Ik zorg ervoor dat mensen het beste uit zichzelf halen en weer optimaal gaan functioneren binnen een team.

Wil je een stapje verder? Dan is Moniek & Strategy iets voor jou.

 

 

 
EMC_1.jpg

Strategy & Focus


Strategie en focus

Strategy & Focus


Strategie en focus

"Moniek has been of great value to RED. We hired her to help our leadership team navigate through a strategy development and commercial focus process. She has been able to start on a very fundamental level and facilitate our team to end with very concrete action plans. In addition to the business focus, Moniek is very sensitive to personal preferences and group dynamics. Where needed, she will simply say what nobody wants to hear but what needs to be said. She will listen while securing progress."  

                                                                         Raymond de Looze , Founder RED

"Working with Moniek is inspiring. Moniek has the ability to approach challenges with a fresh and positive energy whilst focussing on the key targets and goals to be achieved. Monieks' vast business experience enables her to create a sound base of understanding with groups and individuals to reach the deeper personal desires and ambitions, so that strategy and creation of plans can be lifted to a new level. "

                                                                Laurien van Unen, Founder Connecting Brands


Ook bij strategy speelt mijn jarenlange commerciële- en marketing-ervaring, onder andere als directeur van Nespresso, een belangrijke rol: ik merk iedere keer weer dat bedrijven het fijn vinden als iemand 'van buitenaf' met kennis van zaken en een helicopterview naar strategische plannen kijkt. Die prikkelende vragen durft te stellen, scherp kan analyseren en vervolgens met aanbevelingen komt om het proces in goede banen te leiden. Ik hou daarbij van simpele, doelgerichte oplossingen met concrete resultaten.

Waar sparring zich doorgaans afspeelt op individueel niveau met vooral een adviserend karakter, is strategy een groepsproces waarbij ik - samen met de directeur of het MT - na een aantal sessies met een concreet stappenplan kom. 

 
 
spaces.jpg

Support


Support for managers, CEO, management teams

Support


Support for managers, CEO, management teams

"Working with Moniek gives you a peace of mind.
She will do whatever it takes to get the job done and therefore never lets you down."  
                                                Tamara Senf, Foresight & Innovation Partner at Pepperbrands
 
Moniek is able to break down projects, issues and challenges to the essentials and stick to these essentials to make progress. She takes the lead and knows where she wants to go. It was a pleasure to walk along
Joost Driesen, Owner iMediate
 

Support is voor mij méér dan alleen 'hands on' ondersteuning. Bedrijven huren me met regelmaat in om specifieke projecten te managen en in goede banen te leiden. Natuurlijk pas ik daarbij ook elementen toe uit mijn 'sparring' en 'strategy' palet: werkt iedereen in het team goed samen? Klopt de ingeslagen strategische weg met het gewenste eindresultaat? Klanten krijgen van mij dus meer dan support. Ik vind het daarnaast heerlijk om mensen in een team te enthousiasmeren, te verbinden, te motiveren en ieders focus weer haarscherp te krijgen.

Voor de directie ben ik in deze trajecten een positief-kritische partner die altijd een helicopterview houdt in de puzzel die een project vaak is.

 
 
Bas Uijlings fotografie-009.jpg

Online Coaching/Sparring


Online coaching

Online Coaching/Sparring


Online coaching

RELAXT WERKEN, MEER VERDIENEN

BEN JIJ EEN ONDERNEMER EN KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP? WERK JIJ HARD, MAAR BLIJFT JOUW INKOMEN OP HETZELFDE NIVEAU HANGEN? WIL JIJ JE WERK PRIVÉ BALANS VERBETEREN? EN OOK JOUW ONDERNEMING LATEN GROEIEN MAAR WEET JE NIET HOE? ERVAAR JE DAT ER IETS ANDERS MOET MAAR WEET JE NIET OP WELKE KNOP JIJ MOET DRUKKEN? HEB JE BEHOEFTE AAN EEN DUIDELIJKE STRATEGIE? EN EEN CONCREET PLAN HOE JIJ OP EEN RELAXTE MANIER DOOR KAN GROEIEN MET JE BEDRIJF? EN JE ER OOK HET DUBBELE EN MEER MEE KAN VERDIENEN? DAN IS DIT 10 WEKEN ONLINE PROGRAMMA PERFECT VOOR JE!

Je droomt over topresultaten, maar hoe hard je ook werkt, die succesresultaten komen maar niet. Je probeert het een na het ander, maar toch groeit jouw omzet niet genoeg. Leuk al die quotes als ”Succes is falling down 9 times and getting up 10 times” maar je wordt er soms ook een beetje moe van, want HOE DAN? Hoe frusterend is het dat je keihard werkt, maar je business nauwelijks ziet groeien! Je wilt die vrijheid en het succes van het ondernemerschap ervaren, maar het is er nog niet! Vraag je je ook zo af hoe anderen dat toch doen?

Dit programma, wat werkt aan jouw business succesformule én jouw mindset als ondernemer, is uniek.

Daarmee ga ik je helpen. En dit ga ik niet alleen doen maar samen met dé Mindset Motivator van Nederland, Drs. Kelly Weekers. Wij weten als geen ander hoe je succesvol kan ondernemen door onze combinatie van jarenlange expertise en ervaring. Wij delen onze leermomenten en eye-openers van het ondernemerschap zodat jij dezelfde fouten niet hoeft te maken en meteen de succesroute kan nemen. Ervaar binnen 10 weken hoe jij succesvoller wordt dan je ooit had durven dromen!

Misschien herken je dit wel…

…dat je verhalen leest van succesvolle ondernemers en je dit óók wilt? Dat je je een slag in de rondte werkt, maar dit niet terug ziet in je resultaten? Of dat je enthousiast alle kansen die op je pad komen grijpt, maar deze niet altijd voor je werken? Je bent vaak enorm druk bezig met de dagelijkse gang van zaken van je bedrijf waardoor je het grotere geheel uit het oog verliest. Waardoor je soms weken niet naar je strategie omkijkt. Én niet naar jezelf. Want hoe voel jij je zélf als ondernemer? Wanneer werkte jij voor het laatste op een relaxte manier en genoot jij van de vrijheid die ondernemerschap heet? Wanneer voelde jouw werk privé in balans? En vraag jezelf eens af: Werk jij nu eigenlijk voor je bedrijf of werkt je bedrijf voor jou? In het online programma Relaxt Werken Meer Verdienen delen Moniek en ik al onze geheimen voor succesvol ondernemen. We bundelen onze inzichten, methodieken en succesformules. Je kunt namelijk een perfecte strategie hebben, maar zonder de juiste mindset kom je er niet. En vice versa! Dit programma, wat werkt aan jouw business succesformule én jouw mindset als ondernemer, is uniek! Niet gek dus dat al honderden ondernemers jouw voorgingen!

Moniek van Rheenen

Ik geloof erin dat je slimmer kan ondernemen als je continue keuzes durft te maken. Nee, niet jouw koers veranderen maar de weg ernaar toe iedere keer kritisch bekijken. Dit heb ik onder andere geleerd toen ik als commercieel directeur op mijn 29ste Nespresso voor het eerst marktleider heb gemaakt in Nederland. Dankzij meer dan 15 jaar commerciële en marketing ervaring op directieniveau denk ik als dé sparringpartner van Europa gericht mee over strategische plannen en hoe de lijnen uit te zetten zodat jij en jouw onderneming blijvend succesvol kunnen zijn.

Kelly Weekers

Ondernemerschap is mij met de paplepel ingegoten. Opgegroeid in een familie die generatie op generatie een eigen onderneming had heb ik ervaren dat je nog zo’n geniaal product kan hebben, maar dat je het échte verschil maakt met jouw mindset. Weten wat je wilt, jezelf en je business blijven challengen en bijsturen en er gefocust voor werken, dan boek je succes! Ondernemen is mijn passie en daarom doe ik het al vanaf mijn 18de, naast studeren. Want na een succesvol afgeronde masteropleiding en een titel als doctorandus, blijf ik door het volgen van postdoctorale opleidingen elk jaar in mezelf en mijn bedrijf investeren.

Strategie + Mindset = Succes

Ben jij klaar voor het grote succes? Wij zijn klaar om onze gouden tips met je te delen!

Wil jij weten:

✓ Hoe je relaxt kan werken?

✓ Hoe je hier meer mee kan verdienen?

✓ Welk businessmodel voor jou werkt?

✓ Welke strategie jij moet kiezen?

✓ Wat jouw must win battles zijn om slim te ondernemen?

✓ Hoe jij met minder werken meer resultaat boekt?

✓ Hoe jij de vrijheid van het ondernemerschap gaat ervaren?

✓ Hoe jij blijft verdienen zonder aanwezig te zijn?

✓ Hoe jij je dromen in concrete plannen omzet?

✓ Hoe jij de regie in handen houdt?

✓ Hoe jij van je passie een succesvolle onderneming maakt?

en nog veel meer…

WE GAAN JOU EN JE ONDERNEMING NAAR THE NEXT LEVEL TILLEN!

Hiervoor gaan we 10 weken lang samen aan de slag. Je ontvangt elke week een video met inspiratie, concrete adviezen, ervaringen en opdrachten. Je maakt de opdrachten op een moment dat het voor jou het beste uitkomt. Hoe verder je in het programma komt, hoe meer jouw droom werkelijkheid wordt in keiharde omzet. We hebben ook een besloten community waar je met andere ondernemers tips en ervaringen kan bespreken. Hierin geven wij ook regelmatig live sessies om te zorgen voor extra verdieping en om jouw vragen te kunnen beantwoorden. Na 10 weken heb je alles in huis om met jouw onderneming de succesroute te nemen! Wij kunnen niet wachten om jou op een relaxte manier succesvol te maken. Grijp deze kans en investeer in jezelf en jouw onderneming!