Jouw weg naar succes!

Hoeveel leermomenten heb jij al gehad? Die van mij zijn niet op 2 handen te tellen en ik blijf leren. Als je ondanks de hobbelige weg ervoor gaat en erin blijft geloven haal je die ideale klanten binnen en zit je op de weg naar succes. En het is een feit dat een succesvolle onderneming opzetten niet vanzelf gaat. Blijf terug gaan naar die tekentafel en vooral luisteren naar je niche. Ondernemen is hard werken, blijven focussen, keuzes durven maken, doorzetten en de wil om er écht succes van te maken gaat hand in hand met het geloof in jezelf.

4 tips:

  1. Plan (en plan ook tijd in voor adhoc momenten) en nee niet op de dag zelf maar minimaal een week van te voren
  2. Ken je kerngetallen zoals o.a. hoeveel winst heb je nog nodig? Wat is je conversieratio en hoeveel leads heb je?
  3. Bepaal wat jouw kaders zijn waarin je wilt ondernemen en zet dit om in concrete focuspunten.
  4. Vertrouw op jezelf en jouw vakkennis Jij kunt met jouw talent, de meters die jij hebt gemaakt oprecht waarde bieden aan je klanten. Trek dit nooit in twijfel en blijf jouw mindset hierop trainen. Je kunt niet na 4 maanden opeens bedenken dat je 70% van je winst nog niet hebt of bedenken dat je veel privé momenten hebt gemist.