Just me, myself & I

Bijna 7 jaar geleden heb ik de knoop doorgehakt om mijn eigen onderneming te starten. Dit was een grote stap voor mij. Als je eerst directeur van een multinational bent én met een geweldig team mag samenwerken naar "just me, myself & I".

Ondernemen vanuit oprechtheid is altijd mijn insteek dus je moet goed weten waar je talent ligt (en waar dus niet!) en hoe je dit succesvol kan inzetten om klanten te helpen. Dit is best een pittige zoektocht geweest ook omdat het ondernemerschap nieuw voor me was. Hier heb ik veel tijd en geld ingestoken om het ondernemerschap eigen te maken want alleen met je talent kom je er niet.

Trots ben ik dat ik mijn eigen onderneming succesvol heb gemaakt en daarna samen met mijn partner in crime Kelly Weekers (underscore graag naar gratis training) een 7 cijferige onderneming hebben neergezet. Daarom durf ik te benoemen dat ik weet als je voldoende vakmeters hebt gemaakt hoe je dit succesvol kan doen vanuit je eigen onderneming. Het is eerst keihard werken voordat je slimmer kan gaan werken. En vooral je moet geduld hebben om de strategie eigen te maken zodat jouw onderneming staat als een huis maar ook dat je denkt én handelt als een ondernemer.

Ik geniet ervan dat ik mag doen waar mijn hart elke dag sneller van gaat kloppen: het coachen van ondernemers!