Help ik sta stil!

Bij het vieren van het twee jarig bestaan van ‘Business in Person’ proosten we op de opdrachten die maar blijven binnenstromen echter hoe zorg ik dat ikzelf niet blijf stilstaan? Vanaf dat moment heb ik besloten om mezelf elk jaar een cadeau te geven daar ik het als onderneemster belangrijk vind om in mezelf te blijven investeren.

Vorige week was ik wederom verbaasd toen een internationaal bedrijf belde dat ze voor het directieteam een sparringpartner willen en dat ik ben uitgekozen voor deze opdracht. “Eh willen jullie dan niets over me weten?” stamelde ik.  Ze benoemde de naam van mijn ‘fan’ en toen wist ik genoeg. Snel een kennismakinggesprek ingepland en ja het is een opdracht geworden. Ik bloos er nog steeds van hoe dit loopt.

Hoe ik aan die fan kom? Via mijn eerste cadeau: sessies bij POM HR-Training & Branding. (http://www.pomhr.nl/wat-biedt-pom/company-branding/) We zijn terug gegaan naar mijn intrinsieke motivatie en hebben de werkwijze van Business in Person geoptimaliseerd. Bijzonder traject waarbij mijn spiegel best pittig is. De kracht van Business in Person is helder: strategie & focus waarbij ‘where business meets the heart’ altijd leidend is. Daarbij heb ik waardevol advies gekregen hoe je oprechte fans van jouw organisatie krijgt en dit blijft voor mooie opdrachten zorgen.

Mijn tweede cadeau: Mindfulness sessies bij W&B (http://www.weekers-broekhuizen.nl/aanbod/mindfulness/) . Beetje huiverig ben ik mijn intake ingegaan daar ik totaal niet van de zweverigheid ben en hoe fijn dat de werkelijkheid anders is. De eerste sessie brengt me totaal uit balans. Snel daarna volgen ‘eye openers’ en concrete handvatten die me helpen om meer bewust te zijn van alles wat er nu gebeurd, zonder daarover te oordelen. Mindfulness is een lifestyle die voor mij werkt! Hoe dit zakelijk effect heeft? Een nog blijer mens die vanuit haar eigen talent, kunde en oprechtheid als sparring partner weet te raken.

Mijn vijfde jaar Business in Person gaat in en daarom heb ik mezelf weer een cadeau gegeven dat ik graag op een ander moment deel.

Benieuwd welke cadeaus jij jezelf geeft om te blijven groeien als mens en als organisatie? Deel je die en wie weet kan ik die weer op mijn verlanglijstje zetten.

Dank!

 

- Moniek van Rheenen-Schreurs